Nederlands

Financiering

Energon biedt een structuur voor de financiering van de projecten van klanten die niet kunnen of willen investeren in de energiehuishouding. Hierbij zoeken we naar een oplossing die tot een zo laag mogelijke total cost of ownership leidt. Zij werkt hierbij waar mogelijk samen met (technologie)partners waarbij alle benodigde disciplines en capaciteiten efficiënt georganiseerd worden. 

Maatwerk

Energon biedt per project maatwerk voor de klant. Energon’s marktsegment zijn organisaties met 80 kW tot 2 MW energievermogen, die een jaarverbruik hebben van meer dan 50.000 maardgas. Onder deze doelgroepen vallen bijvoorbeeld: zwembaden en sauna’s, hotels, verzorgingstehuizen, appartementsgebouwen, land- en tuinbouwbedrijven, stomerijen en stadsverwarming.

Voordeel

Indien u kiest voor totale ontzorging door Energon, inclusief financiering van de biomassa-installatie door derden, bespaart u vanaf dag 1 op uw energierekening zonder zelf te hoeven investeren.

Zowel het onderhoud van de installatie als de levering van de biobrandstof (houtpellets) wordt verzorgd door Energon, u heeft nergens meer omkijken naar. Aangezien de prijs van de biobrandstof bij Energon tot wel 10 jaar kan worden vastgezet, heeft u geen last van plotselinge stijgingen van uw energiekosten.